FROST- tæt vævet ulddækken

FROST- tæt vævet ulddækken

525,00 kr.

Ikke på lager

Varenummer Ikke mulig Kategori

Det perfekte dækken til de halvkolde måneder, eller/og som træningsdækken.

Dækkenet er desværre udgået, der er derfor kun ganske få stk. tilbage!

Størrelses Guide

Beskrivelse

FROST- tæt vævet ulddækken

Canelana FROST er et dækken i ren merino uld, tætvævet stof. Gråt med potemønster. Dejligt for hunden at have på i bilen når det er lidt småkoldt. Fint at have på før og efter træning, før og efter tur. FROST ulddækken er ypperlig i efteråret, når hunden er i let aktivitet om vinteren eller på dage hvor vejret er lidt mildere. FROST er tættere vævet end Aurora. Uld absorberer meget fugtighed og varmer selvom det er vådt. Uld er ikke statisk og lugt sætter sig ikke i et uld dækken ligesom det gør i et syntetisk dækken.

Canelana ulddækken FROST har samme pasform som Canelana Aurora, Thermo og Ambassadør, og det sidder som støbt på de fleste hunde.

Vaskeanvisning:
Vaskes på uld program med uld vaskemiddel på 30 grader.

Hvorfor uld dækken?

Uld har 3 fantastiske egenskaber: Det varmer isolerer og er åndbart. At holde hundens muskler varme både før og efter tur og træning kan virke skadeforebyggende og vil hjælpe hunden med at restituere hurtigere. Hundens krop behøver derfor ikke bruge unødig energi på at holde kropstemperaturen oppe.
Brug af uld dækken er ypperlig mellem slip på jagtprøver, samt under f. eks. lydighedstræning i en kold hal! Uld dækken kan være nyttig for alle hunde uanset race. Specielt ældre hunde, hunde med skader eller artroser vil ofte have dårligere cirkulation og dermed fryse lettere. Ingen kan lide at fryse! Uld bør være første valget for enhver hund på kolde og fugtige dage! Stik gerne hånden ind under dækkenet for at mærke om hunden er kold eller varm.

FROST lanceres 1. juni 2019, men har været ude til test hos erfarne brugere af dækkener. Dette er tilbagemeldingerne:
«Kvaliteten og tykkelsen på FROST er helt ypperlig. Den ligger vældig fint på kroppen og er let. Tak for et fantastisk produkt.»
«Helt fantastisk! Nydelige farver og mønster og godt materiale. Passer perfekt og har flot pasform.»
«Modellen er super – sidder som støbt. Er lidt fastere i vævet end Aurora»

Størrelsesguide:
Mål fra midt skulderblad til lige over haleroden.

Du kunne også være interesseret i...