LANA – ulddækken

LANA – ulddækken

449,00 kr.799,00 kr.

Varenummer Ikke mulig Kategori

Beskrivelse

LANA

LANA uld dækken er produceret i merino uld, samme type – men lidt tyndere – uldstof som Ambassadør uld dækkenet. Dækkenet er varmt, behageligt og funktionelt. Det er hverken vand- eller vindtæt, men det er godt og varmt. Desuden er det blødt, så hunden har god bevægelighed i dette dækken. Dejligt for hunden at have på i bilen når det er koldt. Fint at have på før og efter træning, og før, under og efter tur. Uld varmer selvom det er vådt. Uld er ikke statisk og lugt sætter sig ikke i uld ligesom det gør i syntetiske dækkener.

Canelana Uld dækken LANA har samme gode pasform som de andre Canelana-dækkener; Thermo og Ambassadør, og det sidder som støbt. I fronten er der et ribstrikket stykke for større fleksibilitet ved af- og påklædning. Der er en justerbar strop ved maven, og en elastik til stramning ved halsen og ved bagenden for optimal pasform til din hund.

Terrier modellen har en åbning bagtil til haler som står ret op. Denne model findes i XS, S og M.

Vaskeanvisning:
Vaskes på uld program, med uld vaskemiddel, på 30 grader.

Hvorfor uld dækken?

Uld har 3 fantastiske egenskaber: Det varmer isolerer og er åndbart. At holde hundens muskler varme både før og efter tur og træning kan virke skadeforebyggende og vil hjælpe hunden med at restituere hurtigere. Hundens krop behøver derfor ikke bruge unødig energi på at holde kropstemperaturen oppe.
Brug af ulddækken er ypperlig mellem slip på jagtprøver, samt under f. eks. lydighedstræning i en kold hal eller på banen! Uld dækken kan være nyttig for alle hunde uanset race. Specielt ældre hunde, hunde med skader eller artroser vil ofte have dårligere cirkulation og dermed fryse lettere. Ingen kan lide at fryse! Uld bør være første valg for enhver hund på kolde og fugtige dage! Stik gerne hånden ind under dækkenet for at mærke om hunden er kold eller varm.

Størrelses guide:
Mål fra midt skulderblad til lige over haleroden.

 

 

Yderligere information

5XS

20 cm

4XS

22,5 cm

3XS

25 cm

2XS

27 cm

XS

31 cm

S

35 cm

S/M

40 cm

M

45 cm – Passer til f.eks. Whippet

M/L

48 cm – Passer til f.eks. Toller, mindre Settere og Border Collie

L

58 cm – Passer til f.eks. Settere og Border Collie

XL64

64 cm

XL 69

69 cm – Passer til f.eks. Dalmatiner, Schäffer. Riesenschnauzer

2XL

73 cm – Passer til f.eks. Grand Danois

XS TERRIER

31 cm – – Passer til f.eks. Jack Russel

S TERRIER

35 cm

M TERRIER

41 cm

Dachs 30 cm

30 cm

Dachs 33 cm

33 cm

Dachs 36 cm

36 cm

Dachs 40 cm

40 cm

Dachs 45 cm

45 cm

Dachs 50 cm

50 cm

Du kunne også være interesseret i...