Business to Business

Kun for forhandlere.

 Vi tilbyder forhandling på få, men rigtig gode kvalitetsprodukter til hunde.
Du kan læse mere om de forskellige brands ved at klikke på de orange bokse ud for hvert brand.

Har du butik, webshop, klinik, træningsplads, eller anden form for virksomhed, og er du interesseret i at forhandle et eller flere brands, 

så tilmeld din virksomhed via TILMELD knappen herunder.

dogscraft-logo_only

Dog's Craft

Dogs Craft er et stærkt innovativt kreativt firma i Polen, som producerer smukt funktionelt hundelegetøj. Alt er håndlavet og en meget høj kvalitet.

Vi glæder os enormt meget til at vise Jer en helt speciel collection lavet specielt til os!

Stay tuned
😉

canelana

Canelana

Canelana er et norsk brand kendt for kvalitet, fantastisk pasform og høj funktionalitet.

Canelana’s ulddækkener er noget af det allerbedste på markedet og findes i flere forskellige modeller, men kun i Danmark finder du modellen Aurora. Aurora ulddækkenet egner sig fortrinligt til vores danske klima og findes i flere smukke farvevariationer. Læs mere om Aurora ulddækkenet ved at klikke på den orange blok.

JRP-logo-530x250-1-notext

JR Pet Products

JR Pet Products er et familieforetagende i England med stor passion for at producere rene og sunde godbidder og snacks til hunde. De producerer bl.a. den berømte Pure Range Paté, også kendt som hundetræningspølsen. Pure Range Paté er velegnet til alle hunde i alle aldre, og egner sig fortrinligt til hunde med sarte maver, da den er 100% uden tilsætningsstoffer og stivelse. Læs mere om Pure Range Paté, Pure Range Meat Sticks og Treats ved at klikke på den orange blok.

muffiuklogo2021

Muffik

Muffik sansemåtter er først og fremmest udviklet til proprioceptionstræning for børn, men anvendes i vid udstrækning til mennesker i alle aldre, og har nu fundet sin vej ind i hundeverdenen. Muffik sansemåtterne er fortrinlige i hvalpegården til de små hvalpes tidlige påvirkning under poterne, til genoptræning og sjov proprioceptionstræning på hundeskolen. Kun fantasien sætter grænser. Læs mere om Muffik sansemåtter ved at klikke på den orange blok.