Søg
Close this search box.

Business to Business

Kun for forhandlere.

 Vi tilbyder forhandling på få, men rigtig gode kvalitetsprodukter til hunde.
Du kan læse mere om de forskellige brands ved at klikke på de orange blokke ud for hvert brand.

Har du butik, webshop, klinik, træningsplads, eller anden form for virksomhed, og er du interesseret i at forhandle et eller flere brands, 
så tilmeld din virksomhed via TILMELD knappen herunder.

SmartHouseForDogs_Logo_OrangeGraa

SmartHouse - Dogs

Smart letvægts popup hundetelt til indendørs og udendørs brug. Perfekt til udstilling, stævne, tur, hvalpegård o.a. Samles på kun 3 sek. Mesh sider for god ventilation. Integreret Cover med UV50 og vandtæt 1000 mm, samt ØKO-TEX standard 100. Pakkes hurtigt og nemt, fylder og vejer minimalt. 

Læs mere om SmartHouse ved at klikke på orange blok.

logo

CleanyTeeth for Dogs and Human

CleanyTeeth ultralydstandbørsten klarer rensning af tænder, reducerer plak og tandsten, mindsker tandkødsbetændelse og dårlig ånde. 100% lydløs og vibrationsfri. Bedste tandpleje produkt i 2018. Bedst i test. Produceret til hjemmebrug, men anvendes osse af professionelle. Fåes til både mennesker og hund/kat. Udviklet og produceret i Tyskland. 

Læs mere og se fotodokumentation ved at klikke på orange blok

dogscraft-logo_only

Dog's Craft

Dogs Craft er et stærkt innovativt kreativt firma i Polen, som producerer smukt funktionelt hundelegetøj. Alt er håndlavet og af en meget høj kvalitet.

Vi har glædt os vildt meget til at præsentere vores helt egen customized serie  ‘Denmark’, som er legetøj, halsbånd og liner. Vi har haft fokus på skånsomt, funktionelt og smukt legetøj. Derudover har vi et par lækre nyheder til de små hunde, som vi synes der findes alt for lidt trækkelegetøj til.

Læs mere om Dog’s Craft Denmark Collection ved at klikke på orange blok.

canelana

Canelana

Canelana er et norsk brand kendt for kvalitet, fantastisk pasform og høj funktionalitet. Canelana’s ulddækkener er noget af det allerbedste på markedet og findes i flere forskellige modeller. Modeller til enhver type hund, lille som stor, tynd som robust, med lav som høj hale, med tynd som kraftig pels. Vi har forskellige varianter til ethvert formål, til bilen, til træning, til tur, til regn, rusk, blæst, frost. 

 You name it, we have it! 

Læs mere om Canelana ved at klikke på den orange blok.

JRP-logo-530x250-1-notext

JR Pet Products

JR Pet Products er et familieforetagende i England med stor passion for at producere rene og sunde godbidder og snacks til hunde. De producerer bl.a. den berømte Pure Range Paté, også kendt som hundetræningspølsen. Pure Range Paté er velegnet til alle hunde i alle aldre, og egner sig fortrinligt til hunde med sarte maver, da den er 100% uden tilsætningsstoffer og stivelse.

Læs mere om Pure Range Paté, Pure Range Meat Sticks og Treats ved at klikke på den orange blok.

muffiuklogo2021

Muffik

Muffik sansemåtter er først og fremmest udviklet til proprioceptionstræning for børn, men anvendes i vid udstrækning til mennesker i alle aldre, og har nu fundet sin vej ind i hundeverdenen. Muffik sansemåtterne er fortrinlige i hvalpegården til de små hvalpes tidlige påvirkning under poterne, til genoptræning og sjov proprioceptionstræning på hundeskolen. Kun fantasien sætter grænser.

Læs mere om Muffik sansemåtter ved at klikke på den orange blok.