Vilkår – Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Indog.dk

Oplysninger om Webshoppen Indog.dk :

Indog.dk)
Miriam Søndergaard
Administration: Strandvejen 13, Hjarbæk – 8831 Løgstrup
Leveringsadresse og afhentningsadresse:Læsøvej 6B, 8800 Viborg
Mail adresse: iec@indog.dk
Telefon: +45 25 32 22 36 (Telefon tid mandag til fredag mellem 10 og 16)
Kontakt os her
WEBSHOP URL: https://indog.dk/webshop
CVR-nr.:  35526269

Til indbetalinger indland: Bank: Andelskassen  Reg.: 5980 Kontonr.: 4029730 
 
Bestilling
Alle priser vises i DKR og er inklusiv moms. Fragt og kreditkort gebyr tillægges i forbindelse med købets gennemførsel.

Når du afgiver bestilling, accepterer du de generelle nedenstående betingelser gældende for Indog.dk 

Betaling
Du har følgende mulighed for betaling: 

  • MobilePay mobilepay nr 76879
  • Bankoverførsel: Andelskassen  Reg.: 5980 Kontonr.: 4029730 – ved denne betalingsform er du ikke dækket af indsigelsesordningen.


 
Bestilling 
Pengene trækkes først, når din vare er pakket hos Indog.dk
Ved bankoverførsel skal du indbetale beløbet manuelt til vores konto, med dit ordre nummer, som tekst reference. Bestillingen sendes straks efter din betaling er modtaget.

Så snart vi har modtaget din bestilling via Internettet, sender vi en e-mail med en midlertidig ordrebekræftelse til dig. Denne e-mail vil indeholde den samlede betalingssum, samt et bestillingsnummer. Den endelige indgåelse af en leveringsaftale er dog først endelig når vi har hævet din betaling samt udfærdiget en faktura.
Ved afsendelse af varen modtager du en e-mail med din faktura. Denne faktura ligger ligeledes i pakken sammen med dine varer.
 
Dokumentation og vejledning
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Indog.dk. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning, er denne af vejledende art. Indog.dk leverandører indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Sikkerhed
Ved brug af ovenstående betalingsmåder sikre du dig, at der ikke opstår misbrug. Vi kan ikke påtage os ansvaret for evt. bortkomne kontanter, checks, frimærker eller andet sendt til Indog.dk pr. brev.

Levering – leveringstidspunkt og transport og pris 
Den normale leveringstid er 1-4 arbejdsdage for afsendelse. Indog.dk vil ikke i alle tilfælde kunne oplyse om dato for levering, da det kan være afhængigt af Indog.dk’s underleverandører og de benyttede fragtfirmaer. Nogle af vores produkter er håndlavet og speciel designet. Dem vil der være længere leveringstid på men vi skal nok sørge for at informere om forventet levering efter bestillingen. Leveringstiden kan være længere i forbindelse med helligdage, Indog’s leverandørers ferieperioder og fejlleverancer fra leverandører. Levering sker med DAO, Bring ,PostNord eller GLS efter gældende takster. Du vil som hovedregel modtage et pakkenummer ved afsendelse af varen via e-mail. Risikoen for varerne fra Indog.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med fragtfirma eller post efter gældende takster.


VOM hundemad leveres ikke, VOM kan kun afhentes efter bestilling i shoppen.
 
Fortrydelsesret
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.  

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får den første vare i fysisk besiddelse.
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en mail til iec@indog.dk, ved at ringe på tlf.  25 32 22 36  i vores telefontid. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen.

VOM hundemad kan ikke fortrydes eller retuneres efter afhentning.
 
Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Fremsend gerne din ordrebekræftelse. 
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. 
Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Tunge varer skal der aftales returnering af da lageradressen ikke er firmaadressen. Udgifterne for returnering dækkes af køber.  

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.
 
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Indog Elite Center
V/ Miriam Søndergaard
Strandvejen 13, Hjarbæk
8831 Løgstrup
 
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 
 
Transportskader:
Såfremt der konstateres fejl eller beskadigelse på varen efter brudt emballagen opfordrer vi til at I kontakter os omgående. Indog.dk kræver dokumentation for de eventuelle fejl eller beskadigelser i form af billedmateriale af både emballage, vare samt udførlig beskrivelse. Returvarer håndteres i den rækkefølge, vi modtager dem. Har du ikke hørt fra os inden 5 dage efter indsendelse af returvaren, bedes du venligst kontakte os.

Reklamation
Efter købeloven gives der reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Dog ikke madvarer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået i op til 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtigt brug af produktet, eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Reklamationsretten dækker ikke udefra kommende skader, som er indirekte eller direkte forskyldt af bruger/dyret. (En udefra kommende skade kan være bid, frost, vand, skidt eller hvis du har ændret på produktet. Dette skal ikke regnes for en fyldestgørende liste over udefrakommende skader, men blot nogle eksempler.)
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Reklamationsretten betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Bemærk: reklamationsretten kan være begrænset af varens naturlige holdbarhed.
 
Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 
Varen sendes til:
Indog Elite Center
V/ Miriam Søndergaard
Strandvejen 13, Hjarbæk
8831 Løgstrup

 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

Oplysning om klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr.
Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse iec@indog.dk 

Ophavsret
Indholdet af denne hjemmeside er ophavsretslig beskyttet, og tilhører indog.dk og Indog Elite Center. Hele eller dele af billeder på hjemmesiden må ikke bruges uden Indog’s tilladelse.
Billeder leveret af Indog og Indog Elite Center må ikke reproduceres, og må ikke bruges i reklamesammenhæng uden ovenståendendes tilladelse.

Persondatapolitik   
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: 
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.   
  
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.   
Det er til DAO, Bring, PostNord og GLS, som har opgaven med at sende din bestilling til dig.  
  
Personoplysningerne registreres hos Indog og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.   
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
 
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.   
Den dataansvarlige hos Indog,dk er Klaus Thomsen.   
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. 
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: iec@indog.dk