Vilkår – Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Indog.dk

HANDELSBETINGELSER
Oplysninger om webshoppen indog.dk

Indog.dk
Administration: Strandvejen 13, Hjarbæk – 8831 Løgstrup

Tlf.: +45 25323236 (Telefontid mandag – fredag 10:00 – 17:00)
Email: iec@indog.dk
CVR: 35526269
Webshop URL: https://indog.dk

Til indbetalinger indland:

Indog Elite Center
Bank: Andelskassen
Reg.: 5980 Konto.: 4029730

Til indbetaling udland:
IBAN: DK4859800004029730
SWIFT: DANBDK22

Når du afgiver bestilling accepterer du atomatisk vores handelsbetingelser.

På denne side kan du finde alle de informationer, du kan have brug for som kunde hos Indog.dk. Har du spørgsmål, du ikke kan finde svar på her, er du altid velkommen til at kontakte os via mail: iec@indog.dk eller på telefon 25 32 32 36.

Porto:
Fragt og ekspedition fra 48,00 kr.

Leveringstid:
Vi bruger billigste porto på pakker, som oftest er DAO. Kan dog i tilfælde af større pakker være andre distributører hvis pakken er større end DAO’s tilladte størrelser. DAO har en leveringstid på 2-4 dage. Leveringstiden kan dog være længere i forbindelse med helligdage og fejlleverancer fra leverandører.

Leveringsmåde:
Det er billigst at få sendt pakken uden omdeling, derfor er det som udgangspunkt den leveringsform vi vælger. Ønsker du leveret til din privatadresse eller firma adresse kan du mod merbetaling naturligvis få det, du skriver blot i kommentarfeltet at du ønsker anden levering end pakkeshop, og vi kontakter dig med prisen inden du betaler via mobilepay eller bankoverførsel. 

Anden adresse:
Køber du en gave kan vi også sende direkte til modtager, under ordreafgivelse skriver du i kommentarfeltet at du ønsker sendt som gave til anden adresse, og vi kontakter dig med prisen inden du betaler via mobilepay eller bankoverførsel.

Udsolgte varer:
Vi forsøger at være foran og bestiller varer hjem inden de bliver udsolgte. Dog kan der forekomme enkelte undtagelser, i så fald vil vi skaffe varen hjem så hurtigt som overhovedet muligt.

Betalingsmetode:
Du kan betale via Mobilepay 76879, og via bankoverførsel til konto 5980 4029730 Andelskassen.

Husk altid at notere dit ordre nummer ved betaling.

Retur vare:
Du har 14 dages fuld returret på de varer du har købt, og ønsker du at benytte det, skal du sende til følgende adresse:
Indog Elite Center ApS
v/Miriam Søndergaard
Strandvejen 13, Hjarbæk
8831 Løgstrup

sammen med kopi af faktura eller ordrebekræftelse, samt kontonummer pengene ønskes overført til. – pengene returneres derefter til din konto. Vi returnerer ikke portoudgifter og vi modtager ikke returvarer i pakkeshop eller på efterkrav!

VIGTIGT: hvis varen er i emballage skal denne selvfølgelig være intakt for at pengene kan tilbagebetales eller varen kan ombyttes.

Og det er ikke nok at sende varen i egen emballage/gaveæske, der skal en papkasse eller anden beskyttelse omkring varen, for at beskytte denne.
Vær opmærksom på at original emballage er intakt ved returnering, varens værdi forringes, hvis der f.eks. er skrevet på emballagen, eller der er tape på, eller du bruger den til forsendelse. Anvend forsendelseskasse, det er ikke nok at sende varen i plastikpose. Har du afprøvet et dækken på din hund, er det vigtigt at du lige ulejliger dig med at fjerne evt. hundehår fra dækkenet, da det ellers vil nedsætte værdien ved returnering. Ved værdiforringelse kan vi være nødsaget til at trække op til 50% af varens værdi.

Varens stand ved returnering:
Du kan prøve varen på samme måde som hvis varen var i en butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover det ovenover beskrevne, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Retur penge:
Vi tilstræber at tilbagebetale dine penge så hurtigt som muligt – og ofte vil de være registreret på din konto efter 2-6 hverdage. Ifølge Forbrugerombudsmanden skal vi tilbage betale dine penge indenfor 30 dage.

Fragtomkostninger ved ombytning:
Ønsker du din vare byttet til noget andet er fragtomkostningerne de normale 48,00 kr. som ved almindelig bestilling. Beløbet kan overføres via Mobilepay 76879 eller til vores bankkonto 5980 4029730 Andelskassen.

Reklamation:
Vi checker alle varer inden de forlader lageret, men selvfølgelig kan der være smuttere eller fragt skader.
Ved fejl skal du hurtigst muligt kontakte os, så vi kan aftale det videre forløb. Ønsker vi varen retur, så dækker vi portoen ved, at vi sender dig en returpakkelabel du skal bruge til returneringen.
Ved reklamationer SKAL kopi af faktura eller ordrebekræftelse, samt DAO pakkenummer sendes med, så vi kan spore din levering.

Efter købeloven gives der reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Dog ikke madvarer. Reklamationsretten betyder at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået i op til 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet, eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Reklamationsretten dækker ikke udefra kommende skader, som er indirekte eller direkte forskyldt af bruger/hunden. En udefra kommende skade kan være bid, frost, vand, skidt eller hvis du har ændret på produktet. Dette skal ikke regnes for en fyldestgørende liste over udefrakommende skader, men blot nogle eksempler.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen på varen. Hvis du reklamerer inden for 2 måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidigt. Reklamationsretten betyder at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage, eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Bemærk: reklamationsretten kan være begrænset af varens naturlige holdbarhed.

Pakken er længe om at komme:
Du kan spore din pakke via pakkenummeret du har modtaget fra DAO eller anden leveringsdistributør.
Vi giver vores pakke distributør 1 uge til at levere, har du stadig ikke modtaget din bestilling efterlyser vi forsendelsen og aftaler det nærmere forløb.

Råd og vejledning,
Vi rådgiver og vejleder altid gerne, dog er det vigtigt at huske det er af vejledende art.

VOM og Hundemat:
Vom og Hundemat leveres ikke, Vom kan kun afhentes på Læsøvej 6B – 8800 Viborg efter bestilling på webshoppen.
Vom hundemad kan ikke fortrydes eller returneres efter afhentning.

Booking:
Din booking er endelig efter IEC har modtaget betaling og kan ikke refunderes eller ændres. Bookinger der forbliver ubetalte efter 15 min. vil blive annuleret. Når IEC har modtaget betaling fremsendes en kode til døren.

Guld og Sølv Bonus Kort:
Guld og Sølv Bonus kort er knyttet til den emailadresse der anvendes ved købet og er personligt. Kortet refunderes ikke. Bonus kort kan anvendes til privat træning, ikke holdtræning eller anden kommerciel træning. De generelle regler for booking er gældende for Bonuskort. Kortet kan ikke anvendes til køb af varer på webshoppen.
Du modtager en kode til brug i booking kalenderen, den er personlig, pas godt på den! Ved tab af kode, oplyses koden for et administrationsgebyr på kr. 75,00