Søg
Close this search box.

BIA BED Hundeseng + Canelana uldovertræk 10% Rabat

GRATIS FRAGT OVER 999KR

Dog undtaget spring, tunneller og hoops

Tilbud

BIA BED Hundeseng + Canelana uldovertræk 10% Rabat

1.042,00 kr.1.843,00 kr.

Varenummer Ikke mulig Kategori

SPAR 10% VED KØB AF BIA BED OG CANELANA ULDOVERTRÆK 

OBS: Bestillingsvare, levering 7-10 dage

Beskrivelse

BIA BED Hundeseng med Canelana uldovertræk

SPAR 10% VED KØB AF BIA BED OG CANELANA ULDOVERTRÆK 

Den originale BIA BED Hundeseng er skandinavisk minimalistisk tidløst design. Produceret i Sverige siden 1969 og kendt for god kvalitet.
Canelanas Merino-uldovetræk passer fortrinligt til BIA BED og forvandler sengen til din hunds yndlingsseng 😉 Designet i Norge og produceret i Polen.

BIA BED er elsket af hunde og deres ejere gennem årtier. Hunde elsker at putte op af en kant og hvile hovedet på kanten. Pakker du BIA BED ind i vores lækre Canelana uldovertræk har du en stensikker lun og lækker yndlingsplads til din hund.

Sengens skrå kanter giver hunden støtte til både hofte, ryg og nakke. Kanten fungerer også som en indbygget pude, hvor hunden kan lægge sit hoved, når den vil holde øje med familien, flokken. Dette er nedarvet fra hundens ulvegener, hvor ulvene rullede sig sammen for at sove tungt, men gerne hvilede med hovedet højt for at holde øje med omgivelserne.

Størrelser:

  • Ydermål: 50 x 60 x 12,5 cm / Indermål: 30 x 40 cm
  • Ydermål: 60 x 70 x 15 cm / Indermål: 40 x 50 cm
  • Ydermål: 70 x 85 x 15 cm / Indermål: 50 x 65 cm
  • Ydermål: 80 x 100 x 15 cm / Indermål: 60 x 80 cm
  • Ydermål: 100 x 120 x 15 cm / Indermål: 80 x 100 cm
  • Bund: 5 cm

 

Vedligehold / Rensning:
PU (kunstlæder) overfladen gør sengen meget nem at rengøre, det er allergivenligt, og det holder sengen lugtfri.
Canelana Uldovetræk er i 100% ren merinould. Smudsafvisende, antistatisk og lugter ikke.
Husk altid at vaske uld ved 30 grader, med uldvaskemiddel. BIA sengen skal blot tørres af med en mild sæbeopløsning.

Hvor skal jeg placere hundesengen?
Placer din Bia-seng, hvor din hund ser ud til at føle sig godt tilpas. Nogle gange kan det være nyttigt at prøve forskellige positioner, før man finder det bedste sted, hvor hunden slapper mest af. Hunde og mennesker har ikke altid den samme opfattelse af, hvad der føles mest behageligt. De vil gerne være sammen med deres familie, deres flok, så de føler sig som en del af den og passer på familiemedlemmerne. Det er her, den indbyggede hovedpude i Bia er praktisk.

Anvendte materialer:
Bia-sengen er fremstillet af svensk freonfri polyether (formfast). Betrækket består af kunstlæder af høj kvalitet, som er fri for giftige ftalater, bly og flammehæmmere. Både polyeteren og kunstlæderet er certificeret med OekoTex 100 klasse 1, hvilket betyder, at materialerne er godkendt til tæt kontakt med babyer.

Garanti:
Bia er en hundeseng, der er nem at vedligeholde. Den holder normalt hele hundens levetid og leveres med to års garanti på eventuelle materialefejl. Bia-sengen er nem at håndtere og holde ren. Bør kun tørres af med en mild sæbeopløsning. Brug aldrig stærke rengøringsmidler, da blødgøreren i kunstlæderet kan blive ødelagt.

OBS:
BIA BED er bestillingsvare og byttes derfor ikke, og penge gives ikke retur.

Du kunne også være interesseret i...