Søg
Close this search box.

MUFFIK Sanse Måtter

GRATIS FRAGT OVER 999KR

Dog undtaget spring, tunneller og hoops

MUFFIK Sanse Måtter

79,00 kr.99,00 kr.

Varenummer Ikke mulig Kategorier , ,

Kickstarter proprioceptorerne på undersiden af hvalpens/hundens poter
Fantastisk til genoptræning, udvikling, balancetræning osv. Kun fantasien sætter grænser!

Beskrivelse

Sanse Måtter fra MUFFIK

Formidabel produkt til stimulering af hvalpens/hundens sanser. Motorik og selvtillid styrkes ved hjælp af de mange forskellige sanseindtryk.
Hos hvalpen vil brug af sansemåtterne kickstarte proprioceptorerne (pattedyrs sansemotoriske nervesystem) på undersiden af poterne.
De forskellige sanseindtryk vil styrke hvalpens/hundens kropsforståelse, balance og muskler.

Priser:
Fra 79,00 – 99,00

TILBUD: 10 – 19 stk. 10% rabat
TILBUD: 20 stk o.fl. 20% rabat

Sådan gør du:

  • Vælg først ‘Variant’  (mønster på udformningen)
  • Vælg derefter ‘Type’  (blød eller hård)
  • Vælg tilsidst ‘Farve’
  • Tryk på ‘Ryd‘ som står under sidste valgmulighedsbjælke for at starte ny bestilling af næste måtte.

 

Du kan frit sammensætte antal og typer til dit tæppe af sansemåtter, og samle præcis det der passer til din hvalp(e)/hund(e).
Vi anbefaler disse lækre sanse måtter til bla. opdrættere som ønsker at styrke de små hvalpes motorik, selvtillid og balance, samt til dig der ønsker at udfordre din hvalp/hund med nyt og spændende underlag. De mange forskellige sanseindtryk styrker og udvikler din hunds motorik.

Hvalpetræning med Muffik

@indog.danmark

Early proprioception training. Great for developing strong mobility and balance in safe environments, much earlier than normal. Find your sensory mats here: https://indog.dk/vare-kategori/sanse-maatter/ #muffik #puppy #puppies #puppylove #proprioception #motorik #balance #training #sensory #mats

♬ Run – OneRepublic

Artikel:
Om den proprioceptive sans. Samme principper som hos mennesker https://sund-forskning.dk/…/kroppen-kompenserer-den…/

Materiale:
WPC (træ-plastik) / Blød og hård PVC

Dimensioner:
29,79 x 29,79 cm.

Detaljeret beskrivelse:
Muffiks sansemåtter er forbedrede på undersiden. De har gennemgået en opgradering så resultatet ikke kun ses på ydersiden, men også mærkes på undersiden. Undersidens konstruktion er forstærket hvilket resulterer i en højere tryk kapacitet fra alle sider.

Instruktioner:
Du modtager din ordre i en pakke designet til ordren. Efter udpakningen kan måtterne være bøjet. Dette er ikke en defekt, det sker nogle gange ved transport. I dette tilfælde skal du lægge måtterne på en flad hård overflade, og de vil automatisk flade ud. Læg stykkerne sammen som du vil på en flad hård overflade, derefter kan du bruge dem med det samme.
Hvis måtterne bliver snavsede, skal du bare skylle dem med lunken vand. Hvis de ikke bliver rene nok, skal du bruge en blød børste og rengøre dem. Tør måtter med et håndklæde, og de er klar til brug.
MUFFIK sanse måtter er lavet af PVC, og er skridsikre. De kan bruges på alle flade overflader.

OBS: Tåler ikke direkte sollys. Må ikke anvendes på ujævn overflade. Tåler ikke for frost. Tåler ikke vask i opvaskemaskinen.

Certifisering: Date of issue: 23.08.2023 Kan fremsendes på mail om ønsket.
MUFFIK ortopædiske måtter har opnået en streng certificering. De er testet i henhold til standarden EN 71-1: 2014 + 2018 a EN 71-2 2011 + A1: 2014 a EN 71-3: 2019-08

 

Du kunne også være interesseret i...