Søg
Close this search box.

Nutrolin® Puppy & Mom

Nutrolin® Puppy & Mom

149,00 kr.169,00 kr.

Varenummer Ikke mulig Kategori

Forstærker din hvalps indlæringsevne. Omega-3 DHA er den vigtigste fedtsyre i hvalpens diæt. DHA er nødvendigt for at støtte udviklingen af hjerne, øjne og lugtesans.

Beskrivelse

Nutrolin® Puppy & Mom

HVORFOR SKAL JEG GIVE DET?

  • Forstærker din hvalps indlæringsevne.
  • Omega-3 DHA er den vigtigste fedtsyre i hvalpens diæt. DHA er nødvendigt for at støtte udviklingen af hjerne, øjne og lugtesans.
  • Fiskeoliens omega-3-fedtsyrer beskytter mod hudproblemer i voksen alderen.
  • Gives til tæven i den sidste trediedel af drægtigheden, til slutningen af amningen og til hvalpe indtil 8 mdr.
  • Nutrolin® Puppy & Mom indeholder mere DHA end almindelig fiskeolie, samt et højt niveau af naturligt E-vitamin.
  • Nutrolin® PUPPY & MOM ernæringsolie er stabil og sikker: dette er vigtigt, fordi oxiderede olier er skadelige for hvalpens udvikling.

Velsmagende og enkel til daglig brug. En åben flaske opbevares i køleskabet og konsumeres inden for 4 måneder.

Vidste du?
Fertilitet og Omega-3 fedtsyrer
Hvis DHA-niveauet i tævens krop er lavt, det kunne f.eks være grundet ernæringsmæssig ubalance, kan det påvirke tævens chance for at blive drægtig og kuldets størrelse. I en undersøgelse der omfattede over 17.000 parringer, kunne det fastslåes, at når tævens kost indeholder den rigtige mængde omega-3 fedtsyrer, øges DHA-niveauet i vævet, og derved en forbedret chance for at blive drægtig, og reducerer antallet af dødfødte hvalpe. Desuden opretholdes hvalpekuldets størrelse selv ved gentagende drægtigheder. Har din tæve tidligere haft kuld anbefaler vi at give Nutrolin® Puppy & Mom et par uger før parring.

Et trygt og sikkert Omega-3 supplement
Nutrolin® Puppy & Mom er en ren og sikker ernæringsolie til hvalpe. En oxideret olie er skadelig for hvalpens immunforsvar og for en sund udvikling af bevægelsesapparaturet. Nutrolin har derfor udviklet en produktionsmetode som sikrer alle Nutrolin olierne mod oxidering, hvilket betyder at olien er lavet så den ikke kan modtage ilt. Derudover er olien pakket i en aluminiums flaske som beskytter de følsomme fedtsyrer mod skadelige virkninger af lys og ilt.

Atopiske sygdomme
Et tilstrækkeligt niveau af DHA i tævens kost under graviditeten og i hvalpens kost efter fravænning, sikrer udviklingen af hvalpens indlæringsevne. Derudover kan indtagelse af Omega-3 fedtsyrer under drægtigheden og under diegivningen mindske risikoen for atopiske sygdomme i voksenalderen. Dette er kommet frem i en undersøgelse hvor forskere har fulgt hvalpe efter mødre med atopiske sygdomme.

Dosering:
<10 kg: 1 pump
11-20 kg: 2 pump
21-35 kg: 3 pump
36-60 kg: 4 pump
>60 kg: 5 pump

Daglig dosering for hvalpen op til 8 måneders alderen: 1 ml/3 kg.
Daglig dosering for hvalpen i alderen 8-12 måneder: Se doseringstabel for tæven.

Yderligere information

Indhold

150 ml, 265 ml

Ingredienser:

Fiskeolie – omega3 DHA 130 mg/ml

Naturlig tilsætning i vegetabilske olie:
E-vitamin (d-alfa-tokoferoli) 2,5 mg/ml
Rosmarin ekstrakt

Du kunne også være interesseret i...