Søg
Close this search box.

RADDOG Lærreds BitePad

RADDOG Lærreds BitePad

268,00 kr.

Varenummer Ikke mulig Kategori

Anvendes af IPO/IGP trænere i forsvarsarbejde og anvendes også i andre hundesportsgrene som et fedt stykke belønningslegetøj.

Beskrivelse

RADDOG Lærreds BitePad

Lækker robust lærreds bidepude i det berømte franske lærred, som føles dejligt blødt og behageligt i hundens mund. Bidepuden er et fantastisk redskab i opstart af bidetræning i forsvarsarbejde, men også et super lækkert stykke belønningslegetøj i lydighedstræningen for hunde som elsker trækkelege.

RADDOG lærreds bidepuden har 3 håndtag som gør det muligt for dig at holde og kontrollere hunden under biddet, samt også at binde en snor i bidepuden, så du med trækkelege kan vække hvalpens/hundens bytteinstinkt. Du kan ved hjælp af de 2 sidehåndtag og front håndtaget skifte retning på trækket, og derved 100% styre hundens bid, og træne et stærkt dybt og sikkert bid.

Den kileformede polstring gør at bidepuden passer perfekt i hundens mund. Det bløde franske lærred gør at berøringen i hundens mund føles blødt og behageligt.

RADDOG lærreds bidepuden anvendes af IPO/IGP trænere i forsvarsarbejde og anvendes også i andre hundesportsgrene som et fedt stykke belønningslegetøj.

Specifikationer:

  • Robust, men blød lærreds bidepude
  • 2 side håndtag
  • 1 front håndtag
  • Mål: 25 x 16cm
  • Fåes i flere friske flotte farver

 

Vi anbefaler aldrig at efterlade din hund alene med legetøj!

Du kunne også være interesseret i...