Taste – And

< Tilbage til oversigt

Taste - And

27,00 DKK

Varenummer 4-1 Kategori

Beskrivelse

Bemærk! VAREN SENDES IKKE. Den skal afhentes i Indog Elite Center, Læsøvej 6B, 8800 Viborg. Skriv igennem kontakt formularen her på siden hvornår du ønsker at afhente dit foder, så aftaler vi nærmere. Der kan stort set afhentes alle dage, på alle tidspunkter. Ønsker du et andet VOM produkt end vi har på lager skriver du bare en besked via kontakt formularen, så bestiller vi det hjem til dig 🙂

10% RABAT VED KØB AF MINDST 30 STK. 500 gr. PØLSER

TASTE er en serie med produkter fra èn dyreart eller èn type indmad. Dette er produkter som egner sig særdeles godt som tillægsfoder sammen med tørfoder eller som ingrediens i eget komponeret råfoder. Her er det bare at mikse efter ønske og behov.

Alle typerne kan fint benyttes som fuldfoder i perioder ved f.eks. elimineringsfodring ved allergiudredning.

Alle produkterne i TASTE serien er tilsat mineral- og vitaminpræmiks. De produkter, som ikke naturligt indeholder ben, er tilsat ekstra kalsium.

TASTE AND TASTE And er et produkt af meget høj kvalitet med 100% And fra Gårdsand og Stange i Norge og er rigt på både proteiner og fedt. Produktet indeholder kødafskær, skind og ben fra anden, vitamin- og mineral præmiks.

Yderligere information

Protein

16%

Fedt

20%

Kulhydrater

0%

Tørstof

40%

Råaske

5%

Kalcium

1,6%

Fosfor

0,9%

OE*

2400 kcal/kg

OE* fra fedt

74%

OE* fra protein

26%

Du kunne også være interesseret i...