Søg
Close this search box.

VARMEPOSE 100% Merinould

GRATIS FRAGT OVER 999KR

Dog undtaget spring, tunneller og hoops

VARMEPOSE 100% Merinould

1.849,00 kr.

Kategorier , ,

Varmepose i tyk blød merinould med mange anvendelses muligheder

Beskrivelse

VARMEPOSE 100% Merinould

Varmepose i tyk merinould. Varmeposen har mange anvendelsesområder: foran TV’et når det er småkoldt, i autocamperen, i campingvognen, i teltet på stævnepladsen, som tilskuer på stævner, som sovepose, indeni anden sovepose som ikke er varm nok, tæppe, osv, sov.

2-vejs glidelås fra top til bund, stramning nederst – varmeposen kan bruges både som ‘lang kjole’ sådan at du kan gå rundt med den, som sovepose når du strammer nederst, og som tæppe når du lyner glidelåsen helt op. Glidelås et stykke ned i siderne for åbning til armene.

Vægt: 1350 gram

Mål:
Bredde nederst = 63 cm (omkreds 126 cm)
Bredde oppe = 80 cm (omkreds 160 cm)
Længde 190 cm

Hvorfor uld?
Alle Canelana’s uldprodukter er produceret i 100% ren merino uld af højeste kvalitet. Uld har 3 fantastiske egenskaber:

  1. Det varmer
  2. Det isolerer
  3. Det er åndbart

 

Uld varmer selvom det er vådt. Uld er ikke statisk og lugt sætter sig ikke i uld som det gør i syntetiske stoffer. For den som ønsker funktionelle uldprodukter er Canelana et godt førstevalg!

Om vask og renholdelse af Varmeposen og andre Canelana-produkter i uld:
I mange tilfælde kan det være nok at ryste og lufte varmeposen i frisk luft over et par timer. Uld er bakteriehæmmende og skidt trænger som oftest ikke ind i uld-fibrene, men lægger sig udenpå. Hvis du vil vaske anbefaler vi maskinvask på uldprogram ved 30 grader, og uldvaskemiddel. Maskinvask er ofte mere skånsom end håndvask, da temperaturen er nøjagtig reguleret. Desuden skyller maskinen alle rester af sæbe og skidt ud, og centrifugeringen gør at uldstoffet tørrer hurtigere. Vådt uldstof kan give gode forhold for bakterievækst gennem restvandet, selv om uld er bakteriedræbende.

Du kunne også være interesseret i...