Søg
Close this search box.

AURORA- vævet ulddækken

Tilbud

AURORA- vævet ulddækken

367,00 kr.979,00 kr.

Varenummer Ikke mulig Kategorier , ,

AURORA passer det danske halvkolde våde klima perfekt, og holder din hund dejlig varm og tør.  AURORA er med sit flotte mønster og farver vores absolut smukkeste dækken.

Størrelses Guide

Beskrivelse

AURORA- vævet ulddækken

Canelana AURORA er et smukt vævet dækken i ren merino-uld. Dejligt for hunden at have på i bilen når det er lidt småkoldt. Fint at have på før og efter træning, og på tur. AURORA ulddækken er fortrinlig i efteråret, når hunden er i let aktivitet om vinteren eller på dage hvor vejret er lidt små koldt. AURORA er det tyndeste og letteste dækken ved siden af Thermo, Touring og Ambassadør. Uld absorberer meget fugtighed og varmer selvom det er vådt. Uld er ikke statisk og lugt sætter sig ikke i et ulddækken ligesom det gør i et syntetisk dækken. AURORA passer det danske halvkolde våde klima perfekt. Det holder hunden varm og tør, uden at være for varmt. AURORA er med sit flotte mønster og farver vores absolut smukkeste dækken. Der er helt sikkert en farve der passer til lige præcis din hund og din smag 🐶❤️

Canelana ulddækken AURORA har samme pasform som Canelana Thermo, Touring og Ambassadør og sidder som støbt på hunden.
AURORA har et smukt mønster i 4 farver/nuancer. På vores 160cm brede metervare er farvefordelingen 33% til hver farve. Da dækkenerne klippes i forskellige størrelser vil farvefordelingen derfor variere fra dækken til dækken og gøre det helt unikt.

Vaskeanvisning:
Vaskes på uld program med uld vaskemiddel på 30 grader.

Hvorfor ulddækken?

Uld har 3 fantastiske egenskaber: Det varmer isolerer og er åndbart. At holde hundens muskler varme, både før og efter tur og træning, kan virke skadeforebyggende, og vil hjælpe hunden med at restituere hurtigere. Hundens krop behøver derfor ikke bruge unødig energi på at holde kropstemperaturen oppe.
Brug af ulddækken er godt mellem slip på jagtprøver, samt under f.eks. lydighedstræning i en kold hal! Uld dækken kan være nyttig for alle hunde uanset race. Specielt ældre hunde, hunde med skader eller artroser vil ofte have dårligere cirkulation og dermed fryse lettere. Ingen kan lide at fryse! Uld bør være første valget for enhver hund på kolde og fugtige dage! Stik gerne hånden ind under dækkenet for at mærke om hunden er kold eller varm.

Størrelses guide:
Mål fra midt mellem skulderbladende til haleroden. Klik på størrelseguiden og se hvordan du måler.

Terrier modellen har åbning i bag til haler som står ret op.
NB – AURORA er syet af tyndere stof end Thermo, men er klippet efter samme mål. Thermo fylder mere og det kan derfor tænkes at hunden bør have en str. mindre end den har i Thermo.

Yderligere information

Farve

Rød, Blå, Sort, Orange/gul, Orange/rust, Lilla

Du kunne også være interesseret i...