AURORA- vævet ulddækken

< Tilbage til oversigt

AURORA- vævet ulddækken

475,00 DKK825,00 DKK

Ryd
Varenummer Ikke mulig Kategori

Det perfekte dækken til de halvkolde måneder, eller/og som træningsdækken.

Størrelses Guide

Beskrivelse

AURORA- vævet ulddækken

Canelana AURORA er et dækken i ren merino uld, vævet stof. Dejligt for hunden at have på i bilen når det er lidt småkoldt. Fint at have på før og efter træning, og på tur. AURORA ulddækken er ypperlig i efteråret, når hunden er i let aktivitet om vinteren eller på dage hvor vejret er lidt mildere. AURORA er det tyndeste og letteste dækken ved siden af Thermo, Ambassadør og Frost. Uld absorberer meget fugtighed og varmer selvom det er vådt. Uld er ikke statisk og lugt sætter sig ikke i et uld dækken ligesom det gør i et syntetisk dækken.

Canelana ulddækken AURORA har samme pasform som Canelana Thermo, Ambassadør og Frost og sidder som støbt på hunden.

Vaskeanvisning:
Vaskes på uld program med uld vaskemiddel på 30 grader.

Hvorfor uld dækken?

Uld har 3 fantastiske egenskaber: Det varmer isolerer og er åndbart. At holde hundens muskler varme både før og efter tur og træning kan virke skadeforebyggende og vil hjælpe hunden med at restituere hurtigere. Hundens krop behøver derfor ikke bruge unødig energi på at holde kropstemperaturen oppe.
Brug af uld dækken er ypperlig mellem slip på jagtprøver, samt under f. eks. lydighedstræning i en kold hal! Uld dækken kan være nyttig for alle hunde uanset race. Specielt ældre hunde, hunde med skader eller artroser vil ofte have dårligere cirkulation og dermed fryse lettere. Ingen kan lide at fryse! Uld bør være første valget for enhver hund på kolde og fugtige dage! Stik gerne hånden ind under dækkenet for at mærke om hunden er kold eller varm.

Størrelses guide:
Mål fra manken/halsbåndet til haleroden.

Terrier modellen har åbning i bag til haler som står ret op. Findes i hhv. str. XS, S, M.
NB – AURORA er syet af tyndere stof end Thermo, men er klippet efter samme mål. Thermo fylder mere og det kan derfor tænkes at hunden bør have en str. mindre end den har i Thermo.

Du kunne også være interesseret i...