Søg
Close this search box.

THERMO- vindtæt og vandafvisende

GRATIS FRAGT OVER 999KR

Dog undtaget spring, tunneller og hoops

THERMO- vindtæt og vandafvisende

599,00 kr.1.599,00 kr.

Varenummer Ikke mulig Kategorier , ,

Vores suverænt varmeste dækken, som kan holde enhver hund varm i den stiveste kulde!

Størrelses Guide

Beskrivelse

THERMO- vindtæt og vandafvisende – til de koldeste dage!

THERMO  er Canelana’s varmeste ulddækken. THERMO består af et tykt blødt inderfor af ren merino uld, ydersiden er dækket med vind- og vandtæt åndbart softshell med membran. Ypperlig i både sne, ruskvejr og til de koldeste dage. Dækkenet ligger godt hen over ryggen og lår. Det dækker og beskytter de vitale organer og store muskelgrupper. Fronten er ribstrikket for bedre fleksibilitet ved af- og påklædning. Der er justerbar strop rundt om maven og stramning i både hals og bag til bedst mulig pasform til din hund. Uld absorberer meget fugtighed og varmer selvom det er vådt. Uld er ikke statisk og lugt sætter sig ikke i et uld dækken ligesom det gør i et syntetisk dækken.

Canelana THERMO ulddækken har samme pasform som Canelana Aurora,  Ambassadør og Frost, og det sidder som støbt på de fleste hunde.
THERMO er lavet med dobbelt stof, med softshell udenpå og tyk uld indeni – de andre modeller er med et enkelt lag. THERMO fylder mere end de andre modeller og det er derfor muligt din hund skal have et nummer større i denne model.

Vaskeanvisning:
Vaskes på uld program med uld vaskemiddel på 30 grader.

Hvorfor uld dækken?

Uld har 3 fantastiske egenskaber: Det varmer isolerer og er åndbart. At holde hundens muskler varme både før og efter tur og træning kan virke skadeforebyggende, og vil hjælpe hunden med at restituere hurtigere. Hundens krop behøver derfor ikke bruge unødig energi på at holde kropstemperaturen oppe.
Brug af ulddækken er ypperlig mellem slip på jagtprøver! Ulddækken kan være nyttig for alle hunde uanset race. Specielt ældre hunde, hunde med skader eller artroser vil ofte have dårligere cirkulation og dermed fryse lettere. Ingen kan lide at fryse! Uld bør være første valget for enhver hund på kolde og fugtige dage! Stik gerne hånden ind under dækkenet for at mærke om hunden er kold eller varm.

Størrelses guide:
Mål fra midt skulderblad til lige over haleroden.

Terrier modellen har åbning i bag til haler som står ret op.
Dachs modellen er til Gravhunde.

Yderligere information

Størrelser

3XS, 2XS, XS, S, S/M, M, M/L 48cm, M/L 53cm, L, XL 64cm, XL 69cm, 2XL, 3XS Terrier, 2XS Terrier, XS Terrier, S Terrier, S/M Terrier, M Terrier, M/L 48 Terrier, M/L 53 Terrier, L Terrier, Dachs 30, Dachs 33, Dachs 36, Dachs 40, Dachs 45, Dachs 50

Farve

Grøn, Rød, Sort

Du kunne også være interesseret i...